Het is alweer een tijd geleden dat je een bericht van mij ontving. Het is een rustige periode geweest in mijn bedrijf, onder andere door de twee bijzondere jaren die we achter de rug hebben. Maar ook doordat ik op een punt was gekomen dat ik het allemaal niet zo goed meer wist. Deze periode van rust is goed voor me geweest. Ik sta steviger in mijn schoenen en weet weer dat vrouwen helpen met hun kleding en uitstraling hetgeen is wat ik het allerliefste doe! Wel met de focus op duurzaamheid, wat een kledingadvies overigens alleen maar leuker en uitdagender maakt.

Dus ik help je om:

 1. geen miskopen meer te doen
 2. goed voor je kleding te zorgen
 3. kleding die je niet draagt her te (laten) gebruiken
 4. te shoppen in je eigen kledingkast
 5. duurzaam geproduceerde kleding en tweedehands kleding te kopen

Het resultaat: een geheel eigen stijl, waarin jij je geweldig voelt!

Ook qua nieuwsbrieven voelt dit als een nieuw begin. En daarom wil ik het met je hebben over het eerste onderwerp dat aan bod komt bij een kledingadvies, namelijk KLEUR!

kleur, kleuradvies, kledingadvies, den haag, kleurenanalyse, kleuranalyse


De impact van Kleur

Een mooi onderwerp in dit lenteseizoen waarin de natuur weer kleur bekent. Ik, en velen met mij, krijg in deze periode vaak de behoefte om mezelf te omringen met vrolijke kleuren. Of dat nu in mijn huis, op mijn terras of met mijn kleding is. Kleuren hebben invloed op hoe je je voelt en op wat je uitstraalt. En de kleuren die je draagt kunnen je laten stralen, maar je er ook ziek of moe uit laten zien. Daarom is het belangrijk te weten welke kleuren goed voor jou werken en welke niet.

De voordelen van het dragen van de juiste kleuren

Als je een kleur (of combinatie van kleuren) draagt die je laat stralen, dan heeft dat zoveel impact. Ik noem een aantal pluspunten:

 1. je voelt je mooier en beter
 2. je hebt minder make-up nodig
 3. je straalt zelfvertrouwen uit
 4. je wordt beter zichtbaar
 5. je krijgt veel meer voor elkaar
 6. je krijgt er energie van

Van dit rijtje word je toch blij? En het kennen van de kleuren die bij jou passen heeft nog veel meer voordelen:

 1. het maakt het kopen van kleding een stuk eenvoudiger
 2. je doet minder miskopen
 3. de kleding in je kledingkast matcht allemaal bij elkaar, zodat je makkelijker leuke combinaties maakt
 4. het scheelt een hoop energie en tijd elke dag
 5. ook kan je de kleuren die je aantrekt afstemmen op wat je wilt bereiken die dag, zodat je daar succesvoller in kan zijn
Spreekt dit je aan? Kom een keer langs voor een kleuradvies. Een kleine moeite voor een groot resultaat!

Tijdens een kleurenanalyse gaan we uitgebreid kijken welke kleuren jou laten stralen. Daarbij zijn de kleuren van je huid, haar en ogen heel belangrijk, maar ook je persoonlijkheid en je levensstijl (bv werk) nemen we mee in het advies. Tevens laat ik je zien welke combinaties van kleuren het beste voor jou werken en voor welke gelegenheid. Naast de beste kleuren voor je kleding geef ik je advies over je haarkleur, make-up, accessoires, sieraden, etc.

Maak een afspraak voor een kleuradvies via dit contactformulier.