Mensen kijken

Ik ben echt een “kijker”, altijd al geweest. Niets heerlijker dan in een stad lopen of op een terrasje zitten en genieten van al die mensen. Iedereen anders, iedereen interessant. Juist de diversiteit vind ik leuk en ik vind het fijn dat we in een tijd leven waarin dit steeds meer wordt omarmd en je er uit kunt zien zoals jij wilt. Als ik op mijn leven tot nu toe terugkijk dan zie ik een aantal periodes waarin ik me erg heb aangepast en periodes waarin ik me kleedde zoals ik me op dat moment voelde.

De periodes dat ik me vrij voelde om aan te trekken wat ik wilde behoren tot de gelukkigste in mijn leven en was ik ook succesvol in wat ik deed

In de andere periodes lukte het mij minder goed om mezelf te laten zien via mijn kledingstijl, waardoor ik me vaak onzichtbaar voelde. En ik vaak niet bereikte wat ik wilde bereiken. Wat ik het allergaafste vind aan mijn bedrijf is dat ik nu allemaal leuke, sterke en eigenzinnige vrouwen mag helpen met datgene wat ik zelf ondertussen heb geleerd: helemaal jezelf zijn in je kleding. Zo kan je via je uitstraling jouw leven, zowel qua werk als privé, een enorme boost geven! Sinds begin 2019 heb ik een heerlijke werkruimte aan huis. Daar werk ik graag op een ontspannen manier en in alle rust 1-op-1 met mijn klanten. Sommige afspraken zullen bij jou thuis of in een winkelgebied plaatsvinden.

Ik vind het belangrijk om met aandacht en zonder oordelen te werk te gaan en wil graag dat iedereen zich welkom voelt

Wil je meer over mij weten? Kijk dan eens:

Wil jij ook een garderobe die helemaal bij jou past, zodat je je elke dag zelfverzekerd en energiek voelt? Neem contact met me op voor meer informatie of voor een afspraak om te kijken hoe ik jou het beste kan helpen.

Wil je mijn blogs in je mailbox ontvangen?

Ja, ik wil graag regelmatig (ca. 1 x per maand) tips ontvangen over de juiste uitstraling en de ideale garderobe.
Schrijf in