Vaar op je innerlijke kompas in plaats van op de onrust

/
We ervaren vaak erg veel onrust door steeds maar op zoek te zijn naar hoe het beter kan. Terwijl als we tevreden kunnen zijn met wat we hebben -en dat is genoeg!- dat alleen maar voordelen heeft. Zoals meer tijd voor de dingen die je echt wilt doen, rust & ontspanning, een duurzamer leven, etc.

Een kast vol kleding en niets om aan te trekken?

/
Je kan wel een volle kledingkast hebben maar als het niet de juiste kleding is of de stukken niet goed met elkaar combineren dan lukt het nog niet om elke dag een fijne outfit samen te stellen. Met de tips in dit blog kan je jouw ideale garderobe samen stellen zodat je elke ochtend vol zelfvertrouwen de deur uit kunt stappen!
kledingadvies den haag wassenaar voorburg voorschoten rotterdam delft leiden

Ben jij tevreden met je lichaam?

/
Ben jij ook onzeker over je uiterlijk? Door uit te zoeken in welke kleding jij gaat stralen neemt je zelfvertrouwen toe en haal je meer uit het leven.

Bij elke verandering in je leven vind je jezelf opnieuw uit

/
Wij blijven niet altijd dezelfde persoon. We leren en ontwikkelen onszelf. Door grote veranderingen in ons leven veranderen wij zelf ook. Soms merk je dat de kleding die je draagt niet meer bij je past. Je bent verandert en daar hoort een andere uitstraling bij. In deze blog leer je hoe je een nieuwe kledingstijl kunt ontwikkelen die voor 100% bij je past!

Past je garderobe wel bij jouw leven (of andersom)?

/
Als je elke ochtend moeite hebt om een outfit samen te stellen dan past je garderobe waarschijnlijk niet goed bij jouw persoonlijkheid, lichaam en leven. In dit artikel geef ik je tips om te zorgen dat jouw garderobe naadloos aansluit bij jouw innerlijk, uiterlijk en bij je levensstijl.

Was het maar zo simpel

/
We leven in een wereld waarin we op allerlei manieren worden beïnvloed. En we krijgen constant boodschappen over hoe/wie we moeten zijn. Hoe zorg je dat je dichtbij jezelf blijft? En hoe kan je kleding je hierbij helpen? Ik geef je tips voor een simpel en eigenzinnig leven.

Wil je mijn blogs in je mailbox ontvangen?

Ja, ik wil graag regelmatig (ca. 1 x per maand) tips ontvangen over de juiste uitstraling en de ideale garderobe.
Schrijf in