Iedereen kan leren welke kledingstijl het beste bij haar past!

/
We leven in een wereld waarin we op allerlei manieren worden beïnvloed. En we krijgen constant boodschappen over hoe/wie we moeten zijn. Hoe zorg je dat je dichtbij jezelf blijft? En hoe kan je kleding je hierbij helpen? Ik geef je tips voor een simpel en eigenzinnig leven.

Help, wat moet ik aan voor mijn nieuwe baan?

/
De meesten van ons zijn gewend aan een bepaalde (veilige?) kledingstijl. Bij grote veranderingen in je leven kan je merken dat die kleding niet meer bij je past. Denk aan een promotie, nieuwe baan, scheiding, persoonlijk ontwikkeltraject, etc. Dan is het zaak om uit te zoeken wie je bent en wat er -nu- bij je past. Ik geef je een aantal tips om dit uit te zoeken.

Een beetje oud en een beetje nieuw

/
Hoe start jij het nieuwe jaar? Voel je je goed en heb je veel plannen en/of voornemens? Of voel je je somber over jezelf en/of je leven? Hoe dan ook, ik deel mijn supertip met je om nog hele gave items met heel veel korting te scoren in de laatste restjes van de uitverkoop.

1 januari vorig jaar

/
In dit blog beschrijf ik hoe ik na een moeilijke periode weer enthousiast werd om stappen te zetten in mijn leven. En hoe het me lukt om steeds eigenzinniger keuzes te maken, zowel in mijn privé als mijn werkzame leven.

Hoe kan je zorgen dat je er goed uit blijft zien als je haar grijs wordt?

/
Veel vrouwen vinden het lastig dat ze grijs worden en blijven hun haar in de "oude" kleur verven. Meestal ziet dat er onnatuurlijk uit. Ik geef je tips hoe je er geweldig uit kunt zien met grijs haar of hoe je op een natuurlijke manier kunt blijven verven.

Overgangsklachten? Ik geef je 5 kledingtips om jezelf te ondersteunen tijdens de overgang

/
Tijdens de overgang zit je niet altijd even lekker in je vel en heb je soms een aantal vervelende klachten. Met de juiste kleding kan je zorgen dat je hier minder last van hebt. Ik geef je 5 kledingtips om jezelf in deze periode te ondersteunen.

Wil je mijn blogs in je mailbox ontvangen?

Ja, ik wil graag regelmatig (ca. 1 x per maand) tips ontvangen over de juiste uitstraling en de ideale garderobe.
Schrijf in