Zeg NEE tegen fast fashion en JA tegen jouw unieke stijl, stap 1

Met een duurzame garderobe kan je jouw persoonlijke stijl versterken. Ik help je in 3 stappen aan een kledingstijl die goed is voor jou, mens, dier en milieu. Dit is stap 1 waarin je gaat ontdekken welke kleding het beste bij jouw uiterlijk en innerlijk past.

Zeg NEE tegen fast fashion en JA tegen jouw unieke stijl, stap 2

/
Met een duurzame garderobe kan je jouw persoonlijke stijl versterken. Ik help je in 3 stappen aan een kledingstijl die goed is voor jou, mens, dier en milieu. Dit is stap 2 waarin je meer uit je huidige garderobe gaat halen.

Zeg NEE tegen fast fashion en JA tegen jouw unieke stijl, stap 3

/
Met een duurzame garderobe kan je jouw persoonlijke stijl versterken. Ik help je in 3 stappen aan een kledingstijl die goed is voor jou, mens, dier en milieu. Dit is stap 3 waarin je leert hoe je duurzaam kleding kunt kopen.
kledingadvies den haag wassenaar voorburg voorschoten rotterdam delft leiden

Ben jij tevreden met je lichaam?

/
Ben jij ook onzeker over je uiterlijk? Door uit te zoeken in welke kleding jij gaat stralen neemt je zelfvertrouwen toe en haal je meer uit het leven.
Winkelende mensen

Shoppen is niet echt mijn ding

/
Heb je een hekel aan shoppen maar wil je er toch graag leuk uitzien? Verdwaal je in het enorme aanbod van kleding en kom je meestal zonder iets thuis? In dit artikel geef ik je een aantal tips waarmee het makkelijker wordt om fijne kleding voor jezelf te kopen.

Past je garderobe wel bij jouw leven (of andersom)?

/
Als je elke ochtend moeite hebt om een outfit samen te stellen dan past je garderobe waarschijnlijk niet goed bij jouw persoonlijkheid, lichaam en leven. In dit artikel geef ik je tips om te zorgen dat jouw garderobe naadloos aansluit bij jouw innerlijk, uiterlijk en bij je levensstijl.

Wil je mijn blogs in je mailbox ontvangen?

Ja, ik wil graag regelmatig (ca. 1 x per maand) tips ontvangen over de juiste uitstraling en de ideale garderobe.
Schrijf in