Gebruik ook de kleding van je partner voor nieuwe combinaties

Shoppen in je eigen kledingkast

In onze kledingkast is vaak veel winst te halen. In 4 stappen help ik je vergeten pareltjes te vinden, nieuwe combinaties te maken en afstand te doen van kledingstukken die niet bij je passen.

Waarom we nou eindelijk eens moeten stoppen met het kopen van (zo veel) kleding

In dit artikel van HetKanWel dat op 27 oktober 2022 werd gepubliceerd wordt uitgelegd waarom we zoveel kleding kopen en waarom we zo snel uitgekeken zijn op onze kleding en hoe de fear of missing out hier invloed op heeft. Ook wordt uitgelegd wat de kledingberg is en waarom we zouden moeten stoppen met het kopen van zo veel kleding. Met tips over hoe je dit aan moet pakken.

Budgetvriendelijke kledingtips om deze winter warm te blijven

Na een lange en warme zomer gaan we een dure en koude winter tegemoet. Door de stijgende energieprijzen zullen velen van ons de verwarming lager zetten en hun (kleding-) uitgaven beperken. Wil je deze winter warm doorkomen dan is het belangrijk om jezelf goed te kleden. Ik geef je een aantal budgetvriendelijke tips om warm te blijven én er goed gekleed uit te zien!

Vind jouw persoonlijke kledingstijl

Wat maakt dat de ene vrouw er geweldig uitziet in een jurk en de andere vrouw zich daar doodongelukkig in voelt? Dat heeft te maken met jouw persoonlijke kledingstijl. Als je kleding draagt die voor 100% bij jouw innerlijk & uiterlijk past dan geeft dat ongelofelijk veel zelfvertrouwen. Lees in dit artikel hoe je in 4 stappen ontdekt wat jouw kledingstijl is.
kleur, kleuradvies, kledingadvies, den haag, kleurenanalyse, kleuranalyse

Ik ben er weer! En de impact van KLEUR

Kleur is overal om ons heen en bepaalt mede hoe we ons voelen en hoe we eruit zien. Draag je kleuren die bij je passen dan straal je, draag je kleuren die niet in harmonie zijn met je uiterlijk dan zie je er moe of ziek uit. Ik leg je in dit blog uit hoe je kleur kan gebruiken om jezelf krachtig en zelfverzekerd te voelen en meer te bereiken.

Artikel in de Krant van de Aarde: “Een nieuw leven voor een kledingstuk”

Al ruim 10 jaar help ik mijn klanten aan een garderobe die hen op het lijf geschreven is. Na een uitgebreide intake duiken we de kledingkast in. Daar valt vaak heel veel winst te behalen. Shoppen in je eigen kledingkast noem ik dat.

Wil je mijn blogs in je mailbox ontvangen?

Ja, ik wil graag regelmatig (ca. 1 x per maand) tips ontvangen over de juiste uitstraling en de ideale garderobe.
Schrijf in